Offer

NEWS & FEATURE

VIDEO & PHOTO

 

YOUR MEDIA PARTNER IN GOTHENBURG

VÅRT ERBJUDANDE

 

Leisborn Media erbjuder högklassig filmning på mässor, konferenser och andra event. Vi filmar på plats och levererar högklassig film - allt enligt era behov. Vi är baserade i Göteborg men är tillgängliga var som helst och har stor erfarenhet av mäss-, konferens- och eventfilm i både Sverige och utomlands.

 

Film förlänger "livet" och skapar mer

 

På Leisborn Media har vi många strängar på vår lyra men har specialiserat på företagsfilm, mässfilm och seminarie/konferensfilm. Vi jobbar med flera större arrangörer, bland annat Svenska Mässan och olika eventbolag. Vi filmar över hela Sverige, Norden, Europa, ja i praktiken var som helst, och levererar högklassig film skräddarsydd för kundens önskemål. Resultatet är videofilm i broadcastkvalitet och som passar till allt från Youtube till biografvisning.

 

Olika slags filmning

 

Många arrangörer vill ha en snygg och proffsig film att använda i marknadsföring inför nästa gång. Sådana filmer förlänger ”livet” på eventet och skapar efterfrågan på mer.

 

Andra arrangörer vill ha komplett filmning av tal och seminarier under eventet. Sådana filmer förlänger också livet på eventet och är något deltagare och andra går tillbaks till och har nytta av under lång tid. Med två-kamerafilmning, eller tre kameror, kan filmen dessutom klippas så att bilderna växlar mellan närbilder och helbilder så att inget viktigt försvinner.

 

Finns andra behov av filmning och fotografering, som monterfilmning, stillbilder, filmning med drönare och annat, är det bara att fråga oss. Vi ordnar det mesta, ”från ax till limpa”.

Exempel på nyliga filmer finns HÄR

 

 

Bra filmer ger nöjda kunder

 

Exempel på kundkommentarer:

”Tack så mycket för det, vi är väldigt nöjda med resultatet. Det känns verkligen roligt det här! Vi har bollat en del internt och även med en extern resurs som har kompetens inom rörlig produktion (även han var mycket nöjd med filmen). Det enda jag har att påpeka är att göra vår logga lite mindre. Men annars är vi sjukt nöjda med klippningen och arbetet med filmen, riktigt bra jobbat!” Henrik Karlson, Marketing Executive, Insight Events Sweden.

”Jag tycker filmen var JÄTTEBRA! Som vanligt toppenbra jobb från er!”

Björn Bäckström, MaskinLeverantörerna

 

Priser

 

Priser för filmning en heldag på event/mässa är för närvarande endast 12800 kr + moms. Priset gäller under 2017 och för beställningar gjorda innan årets slut. Det avser marknadsföringsfilm eller konferensfilm med upp till två kameror och inkluderar allt inklusive flera korr och slutlig leverans via internet i full HD. Vid uppdrag utanför Göteborg tillkommer resa och ev övernattning. Även det går ofta att ordna till rimliga priser.

För filmning flera dagar, och kanske på flera orter, blir priserna lägre per dag då processen kan streamlinas på ett annat sätt. Exempelvis kanske ni vill ha en film från varje seminarium men med en gemensam stil, logo, musik, intro etc, eller en film med det bästa från alla eller några utvalda seminarier. Vi kan lösa det mesta och ger gärna en bra offert för det ni behöver. Kontakta oss för detaljer och hur vi tillgodoser era behov av bra film.

Välkomna!

Copyright © All Rights Reserved

Kontoret i Göteborg:

Hängpilsgatan 5

www.leisbornmedia.se

031-494300, 0709-534913

info [at] leisbornmedia.se

KONTAKTA OSS HÄR